اصول اساسی درختکاری بدون آبیاری در 5 گام

اصول اساسی درختکاری بدون آبیاری در 5 گام

اصول اساسی درختکاری بدون آبیاری در 5 گام

Blog Article

ایران تا ۱۵ سال آینده سالخورده‌ترین کشور منطقه می‌شود

کلیه حقوق این وبسایت متعلق به " کتاباتون " بوده و هر گونه کپی برداری ممنوع میباشد!

هدف از درختکاری بدون آبیاری ……………………………………………………… ۱۷

آیا رشد درختان بدون آبیاری امکانپذیر است؟………………………………………. ۱۰

واکنش‌ها به تابعیت انگلیسی فرزند مخالف رفع فیلترینگ/ فاضلی: آقای عاملی بچه‌های شما نمی‌پرسند شما چقدر دو رو و ریاکار هستید؟

در صورت مشاهده کتابی خارج از قوانین در اینجا اعلام کنید تا حذف شود(حتما نام کامل کتاب و دلیل حذف قید شود) ،  درخواستهای سلیقه ای رسیدگی نخواهد شد.

هرکدام از انواع نهال رویشی، بذری، هیبریدی، پیوندی، کشت بافتی، اصلاح‌شده و … مشخصات خاص خود را دارند که باید متناسب با هدف کاشت، بهترین نوع آن‌ها را انتخاب کرد.

کارتون

This question is for screening whether or not you're a human visitor and to prevent automated spam submissions.‎

برخی از گونه های درختی با شرایط خشک سازگار شده اند و می توانند فارغ از استفاده از تکنیکهای خاص در شرایط بدون آبیاری زنده بمانند، در حالی که برخی دیگر برای رشد و بقا نیاز به استفاده از تکنیک های مذکور به صورت منظم دارند. همچنین برخی مناطق و نواحی با رشد و انواع خاک متفاوت ممکن است نیاز به مکمل های آبیاری در فصول باران برای اطمینان از رشد و تولید درختان داشته باشند.

در این نوشتار، شش درس جذاب خواهید یافت. درختکاری بدون آبیاری امیدواریم این منبع شروع ارتباط محققانه شما خوانندگان در زمینه کشاورزی و محیط زیست باشد .

فرقی نمی‌کند که از اداره منابع طبیعی یا شهرداری نهالی به رایگان بگیریم یا در انجمن‌های خصوصی احیا و پرورش بلوط زاگرس برای کاشت نهال هزینه کنیم. مهم، مشارکت درست و اصولی در این حرکت ارزشمند جمعی است تا نهایتاً به بار بنشیند و در درازمدت، تاثیری معنادار بر اکوسیستم فعلی کشورمان داشته باشد؛ اکوسیستمی که سال‌ها است رنج خشکسالی‌های پی‌درپی، چرای بی‌رویه دام، آتش‌سوزی و برداشت بی‌رویه چوب از جنگل، قاچاق چوب و هزاران بلای طبیعی و غیر طبیعی را تاب آورده و حالا دیگر تاب و توانی برایش نمانده است.

وی با اشاره به مساحت ۳۷۹ هزار هکتاری شهرستان تربت حیدریه گفت: از این میزان ۲۵۵ هزار هکتار اراضی ملی و عرصه‌های منابع طبیعی است که تاکنون برای ۲۰۰ هزار هکتار آن، سند مالکیت تک برگی بنام دولت صادر و بقیه یا دارای اسناد دفترچه قدیمی هستند و یا در مرحله تهیه سند تک برگی می‌باشند و همچنین در موضوع حفاظت تاکنون ۳۸ هکتار اراضی ملی از دست متخلفان رفع تصرف شده است.

این پایگاه اینترنتی هیچ مسئولیتی در قبال محتویات کتاب ها و مطالب موجود در سایت نمی پذیرد و محتویات آنها مستقیما به نویسنده آنها مربوط میشود.

Report this page